Как да я накараш да те хареса?

Не е толкова лесно да накараш момиче да те хареса, но е съвсем възможно стига да си достатъчно уверен и да направиш точните стъпки към успеха. Недей да се опитваш да подражаваш някого. Бъди себе си, защото ако правиш нещо заучено от някой твой идо

2010-02-17 09:30:22
Как да я накараш да те хареса?
Не е толкова лесно да накараш момиче да те хареса, но е съвсем възможно стига да си достатъчно уверен и да направиш точните стъпки към успеха.

Недей да се опитваш да подражаваш някого. Бъди себе си, защото ако правиш нещо заучено от някой твой идол, на когото ти харесва поведението и стила, това ще се харесва на едни хора, но на други не би се харесало толкова.

Бъди този, който си, защото всеки човек  има уникални умения, чрез които се отличава от останалите. Възползвай се от тях и ще спечелиш много повече от това. Момичетата или конкретното момиче ще забележи ,че не си като другите, че не имитираш някого само и само да й се харесаш, а че просто си едно момче, което иска да я спечели с голямо желание без да се променя.

Опитай  се да станеш приятел с нея.  Разбери името й. Запомни и  най-малките детайли, които повечето хора игнорират или просто забравят, и след това й покажи колко си наблюдателен. Интересувай се  от нея, вълнувай се какъв е нейният живот, какви са хобитата й, къде обича да бъде с приятелите си. Това 100% ще й хареса, но само не прекалявай и не ставай досаден. Трябва да преценяваш докъде можеш да навлезеш в живота й за момента.

Когато  забележиш,че нещо не  наред  и тя е разстроена и  прецениш ,че сте достатъчно близки, за да приеме,че ти можеш да й помогнеш, Просто Го Направи.

Може  би по-натам ще успееш да  я привлечеш към себе си, но  бъди много внимателен. Жените  никога не се знае в какво  настроение са и какво мислят  в момента, дори да е изписано на лицето им. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия